Updates

Matkailua rakastava = ikisinkku?

Matkailu avartaa mieltä kuten niin usein sanotaan, mutta joskus tuntuu että se myös rajoitaa seurusteluelämää tavalla josta ei paljon puhuta. Tämä ei yleensä ole ongelma jos matkaillaan vähän, päinvastoin tällöin se on ysein vain positiivinen asia deittimarkkinoilla. Kun kuitenkin ollaan suuria osia vuodesta pois Suomessa, tuo tämä monenlaisia ongelmia, joista merkittävin on ehkä juuri kumppanin etsinnässä.

Itsekkin olen tämän huomannut aikoina, jolloin olen ollut todella paljon ulkomailla. Jos on suhteessa reissuun lähdettäessä, on toisen todella vaikea odotella yksin kotona että tulet takaisin ja eroon päätymisen todennäköisyys on todella suuri. Toisaalta jos lähdet maailmalle sinkkuna kuten olen itse tehnyt, pysyvien suhteiden luominen on käytännössä mahdotonta, ellet sitten ole useita kuukausia samassa paikassa ja silloinkin se on todella haastavaa.

Yhden illan juttuja ja lyhytaikaisia säätöjä tietenkin voi hankkia ja omata, ja kiitos lukuisten deittipalveluiden kuten Tinder ja erilaiset deittailusivustot, on tälläistä seuraa melkeinpä helpompi hankkia kuin koskaan ennen. Mutta kun ikää tulee hieman enemmän, huomaa että tälläiset säädöt alkavat käydä tylsiksi, ja sitä huomaa kaipaavansa pidempiaikaista poikaystävää.

rakkaus

Tämä on itselläni hieman ongelmana tällä hetkellä, sillä on vaikea keksi keinoja, jolla saisi luotua pysyvän ja kestävän suhteen, kun itse haluaa matkailla paljon, kun taas toinen on kiinnostunut enemmän olla kotona ja luomaan uraa. Haluan tukea häntä, mutta oma sydän vetää maailmalle niin kovaa. Ehkä pitäisi löytää samanlainen mies, mutta … tää kuullostaa nyt vähän pahalta mutta, haluan kuitenkin sellaisen menestyvän miehen, en mitään pummia joka matkaa hostellista toiseen. On kiva olla rahaa, mutta sen tekeminen sucks!

Tämän takia huomaankin taas olevani sinkkuna, ja en tiedä oikein mitä siitä ajattelisin. Tavallaan on taas ihana olla vapaa ja sellaista, mutta kyllä mä ainakin kaipaan sitä miestä rinnalleni kovasti. On kiva jakaa kokemuksia ja elämää jonkun kanssa, mutta tää nyt on vaan niin että jos oma elämä on melko erilaista kuin suuren osa kansasta, on näiden elämien sovittelu ja yhteenelo hieman haastavampaa kuin sitä toivoisi.

Toivottavasti löydän pian jonkun komean, mukavan, matkeilevan ja menestyneen miehen rinnalleni. En aio lopettaa etsintää, mutta välillä sitä tuntuu hieman surulliseslta.

Tälläistä vaan tällä kertaa.

Leave a Reply