Matkailu

Pikastoppi Hampurissa

 

 

 

 

Hampuri oli meillä vain yhden yön pikastoppi, ja ehdittiin kätevästi Hampurin satamajuhlien vikan päivän vikoille tunneille katsomaan veneparaatia. Paikalla oli tosi paljon ihmisiä, mutta rehellisesti veneparaati ei mikään kovin ihmeellinen ollut. Varsinkaan, kun ei edes nähty melkein mitään ihmismassojen takaa… Hampuri ei kyllä oikeastaan muutenkaan vakuuttanut, kierrettiin keskustassa ja käytiin kasvitieteellisessä puutarhassa. Kasvitieteellinen puutarha oli kyllä kaunis ja mukava paikka! Käytiin myös katsomassa ‘näköaloja’ rempassa olevassa kirkontornissa: kaksi euroa maksettuamme ja 75 metrin korkeudessa saatiinkin sitten selville, että ‘näköalat’ oli pelkkiä rakennustelineitä… Kivasti taas huijattiin turisteja! Onneksi hostelli oli sentään kiva ja siisti paikka, vaikka Hampuri kaupunkina olikin aika tylsä. Seuraavaksi ollaan Amsterdamissa ja kaupunki on paljon mielenkiintoisempi!

Leave a Reply