Matkailu

Reili ohi! Wienin kertomus

Nyt on siis reilaukset tehty, ja laittelen tänne pikku hiljaa kertomuksia meidän matkastamme ja siitä mitä kaikkea me oikein näimmekään!!!

Wienissä meillä oli myös vain yhden yön pysähdys. Lotta on ollut Wienissä aikaisemmin ja haluttiin mahduttaa mukaan myös Bratislava, joten päätettiin olla Itävallassa vain yksi yö. Aamulla saavuttiin Wieniin rättiväsyneinä ja nuhjaantuneina yöjunan jäljiltä, onneksi meidän hostelli oli ihan parin minuutin päässä Westbahnhofilta!

kuva1

Päätettiin ottaa päivä Wienissä lunkisti ja ennen kaikkea kokata itse illalla. Päivä meni kaupungilla kävellen, pysähdyttiin kahville ja söin sekä sacherkakkua että mansikkapistaasikakkua… hups 😀 Wien näytti tosi kivalta paikalta, tuli sellainen fiilis että sinne olisi ihana mennä joskus viikonloppulomalle ja tutkia kunnolla museoita, taidegallerioita ynnä muita mielenkiintoisia paikkoja. Tällä kertaa kun tosiaan vain käveltiin katsomassa kirkkoja ja museorakennuksia eikä ehditty käydä missään kunnolla.
Meidän hostelli Wienissä oli muuten tähän mennessä reissun paras! Hostel Ruthensteiner oli aivan ihana: makuusali oli tilava ja siisti, koko hostelli oli puhdas, keittiössä oli tarpeeksi jääkaappeja ja oleskelutila oli myös mukavan kokoinen. Iso plussa myös siitä, että hostellissa oli pieni grilli ja suljettu sisäpihapuutarha. Otettiin illalla tosiaan rennosti, grillailtiin täytettyjä herkkusieniä ja juotiin sommarspritzeriä. Elämä oli Wienissä aika mukavaa 😀 Voin tosiaan suositella tuota hostellia lämpimästi, ainoa miinus tulee siitä että netti ei toiminut ihan ongelmitta (mitään suurta haittaa ei kuitenkaan ollut).

kuva2

 

Tykkäsin siis Wienistä ja varmasti palaan sinne vielä takaisin! Itävalta vaikutti muutenkin kivalta paikalta, mutta olen tähän tietoon menossa sinne vielä myöhemmin tänä kesänä, tosin aivan toiselle suunnalle. Ootteko te käyneet Wienissä tai Itävallassa? 🙂

hotelli

Leave a Reply