Updates

Apua kuntoon pääsemisen kanssa

Voi jumpe ku sitä oli taas alkukesän ja kevään aikana päässyt hieman huonoon kuntoon römpsähtämään. Kävin aamulla ekaa kertaa pitkään aikaan vaa’alla ja se näkymä ei ollut mitenkään mieluinen. En edes kehtaa kertoa täällä julkisesti paljon sitä painoa oli oikeasti tullut (käääks!).

Kohta on edessä vielä kunnon reilimatka Euroopassa ja lomat, että ei tuu olee helppoa saada tätä painonnousua taas kuriin. Kaveritkin, jotka lähtee mukaan on sellaisia herkkusuita ja kaljanlitkijöitä että ei taida kovin helpolla päästä kevyillä ja terveellisillä ruoilla noista matkoista.

Yritin katella netistä erilaisia ohjeita, joita olisin voinut käyttää matkan aikana painonpudotukseen, ja löytyhän sieltä vaikka mitä. Tuntui melkein, että jokaisella oli oma idea siitä, kuinka ihmisen oikein pitäisi laihduttaa. Monet ohjeet oli niin tiukkoja ja rankkoja, etten todellakaan ala niitä matkan aikana vetämään, ehkä myöhemmin we’ll see. Nyt tarviin kuitenkin jotain melko simppeliä, jonka avulla saisin ainakin loppumaan ton rasvan kertymisen tonne lantion seudulle. Menis edes tisseihin nii oliskin ihan jees 🙂

Tommonen fitness ruokavalio dieetti vois olla ihan hyvä. Ainakin toi dieetit.comin artikkeli oli aika hyvä, ja se ei vaikuta mitenkään niin monimutkaiselta kuin monet muut. Jos silleen yrittäs matkan aikana ottaa fiksusti tollasia kevyempiä ruokia, kuten kanaa ja kalaa, ja tietty jos sais kunnolla ainakin käveltyä niin sekin auttaisi tosi hyvin.

Vittu oon muuten kyllä jo matkakuumeessa, vaikka nää säätkin on ollut ihan sikahienot täällä meillä päin, paria sadepäivää lukuunottamatta. Jotain omaa hienoa siinä kuitenkin on, kun pääsee tonne ulos maailmalle pyörimään, ja tietty vielä kun kavereiden kanssa niin avot.

Yritän laitella tänne juttuja matkan varrelta, mutta voi olla että on niin hauskaa että tulee vähän taukoa. Yritän parhaani, mutta alkaa rakkaat lukijani pettykö, jos en kokoajan saa tänne päivityksiä heitettyä.

Hyvää kesää teille, ja monille hyvää kesälomaa jos ei heti nähdä.

Au Revoir!!!

 

PS. Tässä vielä vähän tunnelma musiikkia, joka kuvastaa nykyistä olotilaani niin hyvin!

 

Leave a Reply