Matkailu

Parit Kölnin Kuvat Alkukeväästä

Tuomiokirkko oli upea! Ja tietysti mun tuurilla remontissa 😀 Kölnissä mulla oli vain torstaipäivä ja illalla otin puoli seitsemän maissa bussin Frankfurt-Hahnin lentokentälle. Päätin ottaa ihan rennosti ja kiersin joen rannassa ja kaupungin keskustassa muutaman tunnin ja menin sitten takaisin hostellille. Sattui myös olemaan helatorstai, joten aika moni paikka oli kiinni… Kölnissä ei ole mitenkään superpaljon nähtävää, kävin katsomassa tietysti sen tuomiokirkon. Sen lisäksi joen rannassa Fischmarktin alue on kaunista! Kölnissä on myös silta (Hohenzollernbrücke) joka on täynnä lemmenlukkoja. Enempää siellä ei juuri olekaan, museoita toki, mutta ne jäi multa helatorstain takia väliin.

En siis juuri lämmennyt Kölnille vaikka vanhan kaupungin alue oli tosi kaunista! Köln oli siis mun vika kohde ja nyt olen jo turvallisesti perillä Turussa. Ajattelin muuten julkaista koostepostausta reissusta mahdollisimman pian. Ja huomasin muuten että blogilla on nyt jo viisikymmentä lukijaa, valtavan suuri kiitos teille kaikille 🙂 Yritän myös saada sen lupaamani esittelypostauksen kirjoitettua tässä parin viikon sisään!


Leave a Reply